3DEEP RF

Με το νέο σύστημα ραδιοσυχνοτήτων τριών διαστάσεων επιτυγχάνεται δραματική μείωση των ρυτίδων και σύσφιξη προσώπου σε σύντομο χρονικό διάστημα με αποτελέσματα πολύ μεγάλης διάρκειας. Η θεραπεία είναι εντελώς ανώδυνη και ο πελάτης αισθάνεται το δέρμα του να θερμαίνεται ελαφρά κατά την διάρκεια της θεραπείας.
Δείτε φωτογραφίες πριν και μετά.

3DEEP RF Fractional

Το "3DEEP RF Fractional" έχει εγκριθεί στο εξωτερικό ως η καλύτερη θεραπεία τύπου Fractional μέσω ραδιοσυχνοτήτων που υπάρχει μέχρι στιγμής σε σύγκριση με άλλες μεθόδους! Πρόκειται για μικροεπέμβαση η οποία προκαλεί βαθιά ανάπλαση αφαιρώντας σταδιακά με μικροτραυματισμό την πάνω στοιβάδα του δέρματος με αποτέλεσμα ένα νέο λαμπερό δέρμα!Συνιστάται σε βαθιές ρυτίδες και ουλές, δεν πονάει και η επούλωση μετά την θεραπεία είναι σύντομη.
Δείτε φωτογραφίες πριν και μετά.

Dermapen

Το Dermapen χρησιμοποιεί την τεχνολογία micro-needling , κατά την οποία πολλαπλές ακίδες διαπερνούν κάθετα την επιδερμίδα με τη λειτουργία αυτόματης δόνησης. Καθώς η κεφαλή κινείται πάνω στην επιφάνεια του προσώπου, δημιουργούνται μικροσκοπικές οπές στην επιδερμίδα και διεγείρεται η φυσική παραγωγή κολλαγόνου.
Το Dermapen είναι κατάλληλο για την ανάπλαση και τη σύσφιξη του δέρματος, την εξάλειψη των ουλών ακμής και των ραγάδων. Επιπλέον, συσφίγγει τους διεσταλμένους πόρους και βοηθά στη λείανση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών.

Μέθοδος Autosoma

Για πρώτη φορά, είμαστε σε θέση να ενεργοποιήσουμε τα βλαστοκύτταρα και τους ινοβλάστες του σώματος που παίζουν εξαιρετικά σημαντικό ρόλο στην αναπαραγωγή του δέρματος, να τους διεγείρουμε και να τους τροφοδοτήσουμε από τους δικούς μας αυτόλογους μηχανισμούς φυσικά χωρίς καμία παρενέργεια. Με τη θεραπεία Autosoma, ο ιατρός θα ενεργοποιήσει ένα μικρό αριθμό αιμοπεταλίων σας και στη συνέχεια θα τα επανεγχύσει για να ενεργοποιήσουν τους ινοβλάστες που παίζουν σημαντικό ρόλο στη δομή του δέρματος για να παράγουν νέες πρωτεΐνες. Το αποτέλεσμα είναι μια ολική αναζωογόνηση του δέρματος με φυσικό τρόπο. Η μέθοδος Autosoma μπορεί να εφαρμοστεί με άριστα αποτελέσματα σε οποιαδήποτε περιοχή του σώματος.
Περισσότερα...

Platelets Rich

Μια από τις τελευταίες ανακαλύψεις της αναγεννητικής ιατρικής, είναι η ικανότητα των κυττάρων να μπορούν να επιδιορθώνουν τις βλάβες τους όταν διεγείρονται. Οι μηχανισμοί επούλωσης τραυμάτων και ο ρόλος των αιμοπεταλίων είναι πλέον γνωστοί. Με μικρή ποσότητα αίματος που λαμβάνουμε (20 ml μόνο) μπορούμε να διεγείρουμε τους δικούς μας μηχανισμούς επιδιόρθωσης με ασφάλεια. Επίσης μπορούμε να δημιουργήσουμε τον δικό μας προσωποποιημένο ορό. 100% ασφαλής, 100% αποτελεσματικός, 100% φυσικός, 100% χωρίς παρενέργειες. Ο δικός σας προσωποποιημένος ορός με τους δικούς σας αυξητικούς παράγοντες 100% από σας.
Περισσότερα...

Botox

Οι μυοχαλαρωτικές ενέσεις Botox απομακρύνουν γρήγορα τις ρυτίδες έκφρασης για προσωρινό χρονικό διάστημα. Αποτελεί μία εξαιρετικά ασφαλή θεραπεία και έχει έγκριση για την θεραπεία των ρυτίδων έκφρασης και την υπέρδρωση.

Υαλουρονικό οξύ

Η βασική εφαρμογή Υαλουρονικού οξέως είναι η διόρθωση ρυτίδων και πτυχών στο πρόσωπο. Ειδικότερα: Υποφθάλμιες ρυτίδες, Παραστοματικές ρυτίδες, Υπογνάθιες ρυτίδες, Ρυτίδες γλουτού, Πλέγμα ρυτίδων μετώπου, παρειών και τραχήλου, Ρυτίδες ρινοπαρειακής γωνίας και Πτυχές δέρματος άνω χείλους. Το Υαλουρονικό οξύ χορηγείται εύκολα με βελόνα ινσουλίνης σε πολλαπλές μικρές υποδερμικές ή υποδόριες εγχύσεις, είτε κάτωθι των ρυτίδων είτε εντός των χειλέων του στόματος για αναδιοργάνωση του όγκου. Διαρκεί από 6-12 μήνες μέχρι 2 χρόνια ανάλογα με την ποσότητα και την χρήση.

Μεσοθεραπεία

Η μεσοθεραπεία είναι μία τεχνική, που μπορεί να εφαρμοστεί σε διαφορετικά είδη προβλημάτων και θεραπειών σε πρόσωπο και σώμα. Συνίσταται στην έγχυση με ενέσιμο τρόπο διαφόρων πολύτιμων ουσιών μέσα ή κάτω από το δέρμα. Οι εγχύσεις αυτές είναι πολλαπλές και μπορεί να αφορούν μικρές ή μεγάλες περιοχές. Εφαρμόζεται για ανανέωση δέρματος, μείωση τοπικού λίπους, καταπολέμηση της κυτταρίτιδας κ.τ.λ..

Χημικό Peeling

Αποσκοπεί στην αφαίρεση των επιφανειακών στοιβάδων του δέρματος έτσι ώστε η νέα επιδερμίδα που δημιουργείται, ποιοτικά είναι πάντα καλύτερη από την προηγούμενη. Μ΄αυτή τη θεραπεία ένα ειδικό διάλυμα εφαρμόζεται στο δέρμα έτσι ώστε να προκαλέσει την απολέπισή του. Το νέο δέρμα είναι γίνεται πιο απαλό, φωτεινότερο και με λιγότερες ρυτίδες, πανάδες, ουλές ακμής και έντονους πόρους.

Μικροδερμοαπόξεση

Η Μικροδερμοαπόξεση αποτελεί μια αποτελεσματική και λιγότερο επιθετική θεραπεία ανανέωσης του δέρματος του προσώπου, του λαιμού και του ντεκολτέ. Πρόκειται για τη μέθοδο εκείνη που στοχεύει στην απομάκρυνση της εξωτερικής στιβάδας της επιδερμίδας του προσώπου μέσω της μηχανικής απολέπισης των νεκρών κυττάρων αυτής. Μέσω ενός μικροτραυματισμού που γίνεται στην επιφάνεια του δέρματος με τη συσκευή της Μικροδερμοαπόξεσης, επιτυγχάνεται τόσο η ανανέωση της επιδερμίδας όσο και η άμβλυνση των λεπτών επιφανειακών ρυτίδων αλλά και των ήπιων δυσχρωμικών αλλοιώσεων. Η Μικροδερμοαπόξεση είναι μια θεραπεία η οποία εκμεταλευόμενη την τεχνολογία έρχεται να απαλλάξει την εικόνα μας από την αντιαισθητική “θαμπάδα” του δέρματος και να μας προσφέρει λάμψη και ανανέωση.